N-iX, compania ucraineană de IT cu clienți din Fortune 500, extinde operațiunile în România și angajează masiv

JOB. N-iX, o companie ucraineană de dezvoltare software și outsourcing IT cu clienți din topul Fortune 500, își extinde prezența pe piața din România. Fondată în 2002 la Liov, compania are în prezent aproximativ 80 de clienți corporativi și operează în 25 de țări din Europa și America, având peste 2.200 de angajați.

Cu deschiderea unui birou în București, N-iX își propune să-și consolideze prezența în Europa și să servească mai eficient clienții din această regiune. Compania oferă o gamă largă de soluții în inginerie software, tehnologie cloud, analiză de date, software încorporat, Internet of Things și învățare automată.

Încă de la începutul războiului din Ucraina, N-iX și-a mutat majoritatea angajaților în regiuni mai sigure și a continuat să funcționeze fără întreruperi. Acum, biroul lor din România va funcționa ca un hub tehnologic, iar compania intenționează să angajeze peste 100 de specialiști IT în următorii doi ani.

Această expansiune reprezintă nu doar o oportunitate pentru N-iX de a-și consolida poziția pe piața europeană, ci și pentru profesioniștii din domeniul IT din România să se alăture unei echipe internaționale și să contribuie la dezvoltarea unor proiecte inovatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare