Naționalele de Skandenberg se vor desfășura la Târgu Mureș în weekendul 1-2 aprilie

SPORT. În acest weekend, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, se va desfășura cea de-a 17-a ediție a Campionatului Național de Skandenberg-Armwrestling, eveniment organizat de Clubul Sportiv Edi Gym Luduș (președinte Kolozsvari-Kovacs Edward), în colaborare cu Consiliul Județean Mureș, sub egida Federației Române de specialitate și în parteneriat cu Primăria Municipiului Tg.Mureș.

Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 10.00, vor începe întrecerile la brațul stâng, urmând ca la ora 16.00 să aibă loc deschiderea oficială. Prima zi se va încheia cu finalele pe categorii și cu festivitatea de premiere.
Duminică, 2 aprilie, de la ora 10.00, sunt programate întrecerile la brațul drept, concurs ale cărui finale sunt preconizate să înceapă la ora 15.00, fiind urmate de premierea sportivilor.

Categoriile de vârstă incluse în concurs, atât la feminin, cât și la masculin, sunt 14-15 ani, 16-18 ani, 19-23 ani, peste 23 ani, peste 40 ani, peste 50 ani și peste 60 ani. La competiție pot participa doar concurenți având cetățenia română și legitimați la un club sportiv.

Campionatul Național va fi prefațat, vineri, de seminarii de arbitraj și de management în competițiilor de skandenberg, de Adunarea Generală a Federației Române de Skandenberg- Armwrestling, ședința tehnică și cântarul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare