Neo Art Concept: unde arta, știința și tehnologia se întâlnesc

EVENIMENT. La a doua ediție a festivalului Neo Art Concept, arta și știința au fost aduse într-o simbioză perfectă cu inteligența artificială și realitatea augmentată. Peste 150 de instalații interactive și inedite, create de artiști români și străini, au fost prezentate în cadrul acestui eveniment impresionant. Festivalul a fost gândit ca o platformă care să îmbine creativitatea artistică cu tehnologia de vârf, oferind publicului o experiență captivantă și inovatoare.

Tema acestei ediții, “Schimbările de mediu”, a fost aleasă pentru a sublinia preocupările legate de problemele climatice și de impactul tehnologiei în societatea modernă. Organizatorii au dorit să abordeze aceste aspecte complexe printr-o perspectivă creativă și inovatoare, aducând în prim-plan soluții și viziuni originale.

Andreea Sandu, una dintre organizatoarele evenimentului, a evidențiat importanța colaborării dintre artiști și specialiști din domeniul tehnologic în crearea instalațiilor interactive. Prin intermediul artei, festivalul a reușit să sensibilizeze publicul cu privire la problemele actuale și să ofere soluții creative pentru acestea.

Neo Art Concept a demonstrat încă o dată potențialul extraordinar al tehnologiei de a amplifica și diversifica experiența artistică, deschizând noi orizonturi în domeniul interacțiunii dintre artă, știință și tehnologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare