NEOTECH aduce Soleolico în România, Ungaria și Moldova – tehnologia revoluționară în domeniul energiei regenerabile

TEHNOLOGIE. Pe 6 octombrie, la Palacio de la Magdalena din Santander, Spania, s-a desfășurat evenimentul de prezentare a unei tehnologii revoluționare în domeniul energiei regenerabile: Soleolico. Această tehnologie inovatoare combină producția de energie solară și eoliană, oferind o soluție completă pentru generarea de energie verde.
Evenimentul a atras atenția reprezentanților instituționali, companiilor de tehnologie, consultanților din domeniul energiei și liderilor în tranziția energetică din întreaga lume, care au venit să afle mai multe despre această tehnologie revoluționară.
La eveniment a fost prezentă și firma NEOTECH din Târgu-Mureș, reprezentată de CEO-ul Doru Borșan.

Soleolico este rezultatul a peste zece ani de cercetare și dezvoltare, cu o investiție de peste 5 milioane de euro și peste 30 de prototipuri evoluate în timp. Acest sistem inovator integrează panouri fotovoltaice în lamele turbinei eoliene, oferind o eficiență mai mare și un impact vizual redus. De asemenea, Soleolico poate funcționa în zone cu resurse eoliene și solare optime, precum și în zone cu acces redus la energie.

Tehnologia Soleolico are un impact semnificativ asupra mediului, abosorbând și transformând CO2, contribuind astfel la curățarea aerului pe care îl respirăm. Acest aspect face Soleolico o alegere ideală pentru zonele sensibile din punct de vedere ecologic și estetic.
Un alt avantaj major al tehnologiei Soleolico este capacitatea sa de a furniza energie stabilă și continuă. Prin combinarea energiei solare și eoliene, Soleolico poate genera energie verde 24 de ore pe zi, contribuind la asigurarea cerințelor energetice de bază ale populației.
Pentru a atinge obiectivele sale de creștere și de a răspunde cererii globale de energie verde, compania Soleolico are planuri ambițioase de dezvoltare și intenționează să stabilească o rețea globală de producție. Planurile includ instalarea de fabrici în diferite țări și zone pentru a satisface cerințele locale și regionale.

Soleolico nu este doar o soluție eficientă pentru generarea de energie regenerabilă, ci și o creație de design remarcabilă. Fiecare unitate Soleolico poate fi personalizată pentru a se integra perfect cu mediul înconjurător și poate fi adaptată pentru a afișa imagini sau culori corporative, sau chiar reclame.

Evenimentul de prezentare a fost un succes notabil și a atras interesul multor companii și instituții prestigioase, deschizând uși pentru implementarea tehnologiei Soleolico în mai multe părți ale lumii. Cu un plan ambițios de a acoperi o parte semnificativă a pieței globale de energie regenerabilă, Soleolico promite să joace un rol important în tranziția energetică globală.

Prin prezența sa la eveniment, Doru Borșan – CEO-ul Neotech, a discutat despre semnarea unui parteneriat strategic cu Soleolico pentru distribuția acestei tehnologii inovatoare în România, Ungaria și Moldova. Acest parteneriat deschide noi oportunități pentru regiune și contribuie la creșterea adoptării energiei regenerabile în Europa de Est.
De asemenea la eveniment a fost prezentă și Primarul orașului Santander – Gema Igual Ortiz, care în urma prezentărilor tehnologiilor Neotech de scanare 3D & geospațial, a decis să le implementeze pentru Santander și zona metropolitană.

2 comments
  1. Dacă e atât de nemaipomenita,de ce nu o folosesc in țara lor?? Se știe că,componentele defecte nu se pot repara și sunt poulatoare…unde se vor depozita?? Am văzut pe câmpurile eoliene,palete abandonate..da!?!?

    1. Stimată doamnă Geta, este o tehnologie nouă. Dacă citiți articolul, veți vedea că acum s-a lansat. Paletele acestui dispozitiv sunt formate din panouri solare. Acestea se folosesc și în țara lor de proveniență. Aveți vreo sursă care confirmă imposibilitatea de reparare a componentelor acestor dispozitive? Le cunoașteți? Abia s-au lansat. Dacă aveți informații pe care nu le cunoaștem, vă rog să ni le trimite-ți pe adresa redactie@msnews.ro. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare