NeoTech – proiectul românesc din Târgu-Mureș care va revoluționa lumea

NO LIMIT. Într-un meta viitor în care tehnologia este parte integrată în lumea virtuală, NeoTech creează soluții native. Scopul NeoTech este de a fi prima platformă care să ofere clienților săi acces la infrastructura digitală, în format 3D și geospațial, captând date din lumea reală și transformându-le în informații valoroase, permițând oricărui oraș să se tehnologizeze, sa-și creeze un geamăn digital, o copie a infrastructurii ce poate fi folosită in Metaverse – face parte din realitate acum!
 
Fondatorul NeoTech este Doru Borșan, un om de afaceri român din Târgu-Mureș, premiat drept „CEO of the year” la Gala Premiilor Smart City Industry din 2018. El a înființat compania Smart Cities Technologies SE cu sediul in Munchen – Germania (în Romania Neotech City), cu un capital social de 15 milioane de Euro. Doru Borșan alături de echipa sa de profesioniști din domeniu, își propune implementarea și dezvoltarea tehnologiilor digitale la nivel global.
 
NeoTech construiește următoarea generație de experiențe imersive, creând o lume virtuală, accesibilă oricând și oriunde, astfel încât oricine să poată vizita, juca sau trăi o experiență unică oriunde pe planetă, fără a fi nevoit să călătorească, reducând semnificativ amprenta de carbon.
Imaginați-vă și construiți orice joc folosind tehnologia avansată unică a NeoTech. SDK-ul lor Metaverse vă va oferi instrumentul perfect pentru a vă construi următorul proiect de clasă mondială mai rapid și mai ușor, la cel mai mic cost vreodată.
Distinge-ți-vă de concurenți cu NeoTech – ei sunt cei care vă vor îmbunătăți jocul, metaversul sau spațiul de expoziție folosind următoarea generație de Real Life Metaverse Builder.
 
NeoTech folosește tehnologie de ultimă oră atât în ​​​​hardware, cât și în software pentru a recrea o replică exactă 1:1 a Pământului într-o formă complet digitală, permițând ca mii de aplicații noi să fie separate pe noul nostru Real Metaverse, permițând startup-urilor, întreprinderilor și oamenilor deopotrivă să ia parte la această nouă revoluție tehnologică.
 
NeoTech va fi prezent la Hackathon 2022, un concurs internațional cu premii totale de un milion de dolari, cu 1800 de participanți, iar ai noștri se prezintă cu proiectul NeoTech care poate fi votat aici: https://devpost.com/software/neotech-finance
 
Despre ce e vorba in Proiect?
”NeoTech creează infrastructura digitală Metaverse și Smart City, care poate duce la îmbunătățiri masive în adoptarea și experiența utilizatorilor Metaverse sau în calitatea vieții cetățenilor și la creșterea protecției mediului, reducând în același timp costul de a face acest lucru. NeoTech folosește tehnologie de ultimă oră atât în ​​​​hardware, cât și în software pentru a recrea o replică exactă 1:1 a Pământului într-o formă complet digitală, permițând ca mii de aplicații noi să fie separate pe noul nostru Real Metaverse, permițând startup-urilor, întreprinderilor și oamenilor deopotrivă să ia parte la această nouă revoluție tehnologică” – a menționat CEO-ul Doru Borșan.
 
https://www.youtube.com/watch?v=7p20XfflzX4
 
Practic explorați lumea ca niciodată: o nouă experiență metaverse în lumea reală. În câteva clicuri, descoperiți lumea la rezoluție înaltă, geo-referință și în trei dimensiuni de pe computerul vostru sau de pe orice alt dispozitiv (mobil, tabletă, căști VR). – Vizitați orice locație din orice țară înainte de a călători, să investiți sau să vă mutați acolo – Selectați cele mai bune scene sau locuri pe care să le integrați în proiectul dvs. în câteva clicuri și începeți să construiți – Creați următoarea generație de orașe inteligente, pe baza celor existente -Extindeți-vă imaginația și creați noi experiențe: metaversul nu mai este limitat!
 
Împingeți-vă arta sau performanța artistică la următorul nivel: expuneți sau jucați oriunde pe planetă în Metaversul Real. Gata cu cheltuielile inutile sau călătoriile: poți face mai mult, în mai puțin timp și cuceri o audiență mondială fără aproape niciun impact ecologic. Imaginația și creativitatea ta nu mai au limite în Metaversul Real.
 
Creează scene, lucrări de artă, provocări și multe altele, folosind instrumentul simplu Builder, apoi participă la evenimente pentru a câștiga premii. Pentru creatorii mai experimentați, SDK-ul oferă instrumentele pentru a umple lumea cu jocuri și aplicații sociale.
 
Necesitatea implementării tehnologiilor digitale Smart City a devenit o prioritate a vieții cotidiene. Pentru mai multe informații despre proiect, accesați platforma: https://neotech.finance

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare