Nepotul lui Michael Jackson, Jaafar Jackson, îl va interpreta pe regele muzicii pop în filmul biografic regizat de Antoine Fuqua

FILM BIOGRAFIC. Lionsgate a anunțat luni distribuția lui Jaafar Jackson în rolul lui Michael Jackson pentru filmul “Michael” produs de Graham King, producătorul premiat cu un Oscar pentru “Bohemian Rhapsody”. Jackson este cel de-al doilea fiu al lui Jermaine Jackson, fratele lui Michael. În 2019 acesta a produs propria muzică si a lansat single-ul de debut, “Got Me Singing”.
“Michael” va fi debutul actoricesc al lui Jackson.

L-am întâlnit pe Jaafar acum mai bine de doi ani și am fost uimit de modul în care personifică organic spiritul și personalitatea lui Michael“, a declarat King într-un comunicat. “A fost ceva atât de puternic încât, chiar și după ce am efectuat o căutare la nivel mondial, a fost clar că el este singura persoană care poate prelua acest rol.

Jaafar cântă și dansează de la vârsta de 12 ani și s-a afișat cântând melodii semnate Sam Cooke sau Marvin Gaye, însă si melodii originale.

Realizatorul “Emancipation” a semnat pentru a regiza următorul film Michael, după scenariu scris de John Logan. Filmul va fi produs de Graham King, care a transformat povestea lui Freddie Mercury de la Queen în blockbusterul Bohemian Rhapsody. GK Films va produce alături de co-executorii succesiunii lui Jackson, John Branca și John McClain.

“Michael” va fi un portret autorizat al starului pop, care a murit în 2009. Filmul, al cărui scenariu a fost scris de scenaristul lui John Logan, autorul filmelor “Gladiatorul” și “The Aviator”, este produs în colaborare cu moștenitorii imperiului cântărețului.

Jaafar îl întruchipează pe fiul meu“, a declarat Katherine Jackson într-un comunicat. “Este atât de minunat să îl văd că duce mai departe moștenirea Jackson“.

Filmările la “Michael” urmează să înceapă anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare