Netflix va taxa suplimentar conturile folosite la comun/ Care sunt noile tarife?

CINEMAGIA. Veste proastă pentru românii care își împart contul de Netflix. Compania a început să își anunțe abonații din România că va tarifa suplimentar conturile folosite la comun de mai mulți utilizatori. Compania a introdus în România, de marți, o taxă suplimentară de 2.9 euro/lună pentru folosirea unui cont la mai multe adrese.

Pe site-ul Netflix se regăsește următorul anunț: „Începând de astăzi, vom trimite acest e-mail către abonații din România, care folosesc la comun contul Netflix în afara locuinței personale.

Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuință. Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanță) și pot beneficia de funcțiile noi, cum ar fi Transfer de profil și Gestionarea accesului și a dispozitivelor.

Suntem conștienți că abonații noștri au multe opțiuni în materie de divertisment. De aceea, ne dorim să continuăm să investim consistent într-o varietate de filme și seriale noi, astfel încât, indiferent de preferințele, dispoziția sau limba ta și de persoana cu care vizionezi, să te poți bucura mereu de conținut grozav pe Netflix. *Extra abonatul nu este disponibil momentan abonaților cu facturare prin parteneri.”

Această măsură cu taxă suplimentară a fost deja introdusă în alte țări, iar măsura nu a fost bine primită, astfel Netflix a pierdut mai mult de un milion de utilizatori în primele trei luni ale anului 2023.
Compania spune că scăderea este temporară, înainte ca utilizatorii să obțină conturi proprii.

La nivel global, peste 100 de milioane de persoane folosesc un cont Netflix pentru care nu plătesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare