Ninsoare abundentă în județele Harghita și Mureș: Recomandări și Informații despre starea drumurilor

METEO. În această perioadă, un episod de ninsoare puternică afectează nordul județelor Harghita și Mureș, în special pe traseul Răstolița – Toplița – Borsec de-a lungul DN15. Autoritățile intervin cu utilaje pentru a asigura condiții de iarnă pe drumurile afectate, dar se recomandă precauție și informare pentru cei care planifică deplasări.

Pentru a rămâne la curent cu starea drumurilor naționale, se poate accesa harta interactivă la adresa https://dispecerat.andnet.ro/dispecerat.php?acces=4421.

De asemenea, dispeceratul CNAIR este disponibil pentru informații la următoarele numere de telefon: 021.9360, 021.264.33.33, 021.264.33.34, și TELVERDE – 0800.809.360. Contactul prin email poate fi realizat la adresa dispecerat@andnet.ro.

Recomandăm tuturor șoferilor să evite deplasările în această perioadă, iar dacă acestea sunt inevitabile, să se informeze în prealabil cu privire la starea drumurilor și să-și echipareze autovehiculele corespunzător condițiilor de iarnă. Siguranța este prioritară, iar colaborarea cu autoritățile și respectarea recomandărilor contribuie la prevenirea evenimentelor nedorite în trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare