Notino Black Friday 2024 – Ediția de Vară începe pe 8 iulie!

REDUCERI. Notino aduce o surpriză plăcută pentru iubitorii de frumusețe și îngrijire personală în acest an. Ediția de VARĂ a Notino Black Friday 2024 a debutat pe 8 iulie, aducând cu sine reduceri spectaculoase la o gamă largă de produse.

Această ediție specială de Black Friday de vară de pe Notino.ro este concepută pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru sezonul estival, oferindu-vă posibilitatea de a achiziționa produse esențiale la prețuri reduse.

Între 8 și 14 iulie, Notino.ro găzduiește Summer Black Friday, oferind reduceri de până la 30% la o varietate de produse. Fie că căutați un nou parfum, un gel de duș sau un uscător de păr, acum este momentul perfect pentru a achiziționa produse premium cu până la 30% reducere. În plus, economiile realizate vă permit să vă bucurați de o mică escapadă de vară.

Ziua cea mare, 12 iulie, este punctul culminant al acestei campanii, când cele mai atractive oferte vor fi disponibile. Asigurați-vă că vizitați Notino.ro în acea zi pentru a beneficia de cele mai bune prețuri.

Vara este anotimpul distracției, călătoriilor și festivalurilor. Pentru a vă bucura de toate aceste activități fără să cheltuiți o avere, Notino a creat Summer Black Friday. Această campanie vă oferă oportunitatea de a vă reînnoi stocul de produse de îngrijire personală și frumusețe la prețuri reduse, astfel încât să vă bucurați de vară la maximum.

Ce puteți găsi la reduceri în timpul Summer Black Friday? Veți descoperi reduceri la parfumuri de brand, ape de parfum și ape de toaletă, geluri de duș de calitate, uscătoare de păr performante, produse cosmetice precum rimeluri, rujuri, fonduri de ten și palete de farduri de ochi, dar și oje de unghii. În plus, sunt disponibile creme de zi și de noapte, seruri, măști faciale, exfoliante, produse de îngrijire a părului și aparate electrice pentru păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare