Noul Samsung Galaxy S24 – lansare confirmată în 17 ianuarie 2024

TEHNOLOGIE. Samsung se pregătește să surprindă utilizatorii cu lansarea anticipată a celei mai noi serii Galaxy S24, eveniment programat pentru 17 ianuarie 2024. Această schimbare de strategie marchează o diferență semnificativă față de edițiile anterioare, unde lansările din februarie ale seriilor S23 și S22 erau obișnuite. Evenimentul de prezentare, Galaxy Unpacked 2024, va avea loc în San Jose, SUA, și se așteaptă să dezvăluie modelele Galaxy S24, Galaxy S24+, și Galaxy S24 Ultra.

Într-o mișcare îndrăzneață, precomenzile pentru aceste dispozitive sunt programate să devină disponibile chiar în ziua lansării, cu livrări planificate între 26 și 30 ianuarie, iar vânzările generale în magazine ar urma să înceapă pe 30 ianuarie.

Conform rapoartelor, modelele standard Galaxy S24 și S24+ vor prelua majoritatea specificațiilor hardware de la seria S23, cu o posibilă tranziție de la ramele de aluminiu la cele din titan. În unele regiuni, aceste modele ar putea utiliza cipuri Exynos, în timp ce variantele selectate ar putea dispune de procesoare Snapdragon 8 Gen 3. În schimb, Galaxy S24 Ultra este așteptat să fie echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3 în toate piețele.

Pe lângă aceste actualizări hardware, se vor introduce avansuri AI și telefoanele vor rula pe sistemul de operare Android 14 cu interfața One UI 6.0. Se discută despre o potențială scurtătură pentru camera Instagram pe ecranul de blocare, facilitând accesul rapid la story-uri și postări în feed.

Comparativ cu predecesorul său, Samsung S23 Ultra, disponibil în prezent la 4.899 RON pe eMAG, oferind 8GB RAM și 256 GB spațiu de stocare, cu conectivitate 5G, noul Galaxy S24 promite să aducă îmbunătățiri semnificative și funcții inovatoare. Telefonul va continua să ofere o experiență Dual-Sim și va fi disponibil în diverse culori, inclusiv Verde, Lavanda, Crem sau Phantom Black.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare