NU SE LINIȘTESC – Alt șofer mureșean și-a accidentat grav pasagerii în timp ce transmitea live pe Facebook la volan

0
640
Foto: infotrafic24

ACCIDENT. Un accident grav, soldat cu cinci persoane rănite, a avut loc în 4 februarie, pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul Turda – Gilău. Șoferul microbuzului (30 de ani) este din județul Mureș și transporta patru pasageri care se întorceau de la muncă din străinătate acasă, în judeţul Mureş.

 

Atât șoferul, care a pierdut controlul vehiculului și s-a izbit de un parapet de pe autostradă, iar apoi a fost lovit de o autoutilitară și s-a răsturnat, cât și cei patru pasageri sunt internați la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

 

Conform reprezentanților unității medicale, cei cinci pacienți, toţi bărbaţi, prezintă politraumatisme, traumatisme cranio-cerebrale, traumatisme cranio-faciale severe, fracturi, luxaţii şi plăgi.

 

Unii dintre răniţi au fost deja operaţi sau internaţi la Terapie Intensivă. Starea lor este stabilă, “dar cu posibilitate de evoluţie critică şi complicaţii secundare traumelor”, au spus sursele citate de Mediafax. Surse judiciare au conformat că pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

În mai 2018, nouă mureșeni (șapte bărbați și două femei), din Deaj și Agrișteu, au murit în urma unui accident violent ce a avut loc pe Drumul Naţional 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, lângă Ceglédbercel (un sat în districtul Cegléd, județul Pesta). Șoferul micorbuzului transmitea live pe Facebook la volan și s-a angajat cu viteză excesivă într-o depăşire, ciocnindu-se violent cu un camion încărcat cu nisip care se deplasa pe contrasens.

 

 Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ