NUMIRE – Târgumureșeanul Vlad Zamfirescu este noul director al al Teatrului Bulandra din București

0
512
Vlad Zamfirescu (Foto: cinemagia.ro)

TEATRU. Târgumureșeanul Vlad Zamfirescu (46 de ani), şef de promoţie al Academiei de Teatru şi Film din Bucureşti (1997, la clasa profesorului Ion Cojar) a fost numit manager al Teatrului “Lucia Sturza Bulandra” din București. Numirea este cu titlu interimar, iar Zamfirescu susține că a acceptat-o după discuții cu actorii teatrului. Zamfirescu este de peste 20 de ani actor al Teatrului Bulandra și a manageriat, peste 10 ani, o asociaţie culturală independentă care a produs numeroase proiecte.

 

A jucat în peste 40 de spectacole, montate la teatre de stat şi companii independente din Bucureşti şi din ţară şi în filmele „Stare de fapt” (1996), „Orient Express” şi „Italiencele” (2004) şi serialul „În derivă”. A primit Premiul UNITER pentru debut (1994, în „Pelicanul”, după August Strindberg, piesă pusă în scenă la Teatrul Levant).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ