O expoziție interactivă de artă digitală va anima Centrul de Interes timp de două zile

VERNISAJ. Explorările artistice digital-interactive ale studenților și profesorilor de la programul de masterat Digital Interactive Arts se văd la Centrul de Interes în zilele de 24 și 25 martie 2023.

Vernisajul expoziției ”Waves” va avea loc în 24 martie, de la ora 19:00 și include un live performance al artistului austriac Klaus Obermaier, artist și profesor asociat invitat al programului de masterat Digital Interactive Arts. Expoziția va putea fi vizitată în zilele de 24 și 25 martie, între orele 19:00 și 22:00, în spațiul expozițional al Centrului de Interes – strada Fabricii de Chibrituri 9A. Intrarea e liberă!

Centrul de Interes continuă parteneriatul de lungă durată cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca prin programul de masterat Digital Interactive Arts de la Facultatea de Teatru și Film și prezintă ”Waves”, o expoziție care reunește instalații digitale interactive, spectacole performative live, proiecte de realitate augmentată și realitate virtuală.

Tema expoziției din acest an este reprezentarea undelor, a valurilor în tot ceea ce presupun acestea: lumina și sunetul ca unde de vibrație, natura și matematica, mișcarea corpului și codul computerizat. Publicul clujean este așteptat să experimenteze câteva fragmente din lumile imaginate de profesori și studenți ai programului de masterat Digital Interactive Arts: Klaus Obermaier, Cristina Pop-Tiron, Agata Olteanu, Gergely Mátyás, Marta Winkler, Virgil Puiac, Péter Leidl, Florin Marc și studenta Erasmus Meritxell Pascual.

Puteți găsi mai multe detalii și noutăți la link-ul evenimentului: https://fb.me/e/2BAfLAPPT

Mai multe informații pe www.facebook.com/centruldeinteres.

Organizatori: Federația Centrul de Interes, Digital Interactive Arts de la Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai, SPAȚIU INTACT

Partener oficial: Banca Transilvania

Parteneri media: Visit Cluj, ilikecluj.ro, Modernism.ro, Cluju.ro, Propagarta.ro, Actual de Cluj, Napoca Live, Media9, Agenția de Carte

 

 

 

Sursa romaniapozitiva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare