O nouă destinație în Târgu-Mureș: Bine ați venit la Heaven Club – Opening Night!

DESCHIDERE. Un nou capitol în lumea distracției debutează în Târgu Mureș, iar voi sunteți invitații speciali. Într-o seară magică, pe 12 august, pe Strada Călăraşilor 22-26, îmbrățișăm ritmul și lumina la Heaven Club, o locație proaspăt inaugurată, dedicată în exclusivitate iubitorilor de muzică electronică și petrecăreților de suflet.

Pentru că muzica ne însoțește în fiecare pas al vieții, DJ Makh va fi timonierul sonor al serii întregi, aducând cu el energia și vibrațiile specifice evenimentelor de top, precum Vibe Festival. Pista de dans vă așteaptă, iar atmosfera va fi încinsă și plină de surprize muzicale.

Dar adevărata magie începe odată ce ați pășit în Heaven Club. Aici, veți fi întâmpinați cu un welcome drink din partea casei, un gest prietenos care să vă facă să vă simțiți cu adevărat ca acasă. În acest spațiu în care notele muzicii electronice se împletesc cu voia bună, veți putea trăi clipe de neuitat.

Heaven Club nu este doar un club obișnuit. Este un sanctuar al distracției, al prieteniei și al bucuriei, menit să creeze o atmosferă prietenoasă și familiară pentru tineretul din Târgu Mureș. O terasă primitoare cu 25-30 de locuri și un club cu 120 de locuri vă așteaptă să vă împărțiți amintiri și să sărbătoriți într-o ambianță inedită.

Pentru cei ce doresc să-și asigure un loc privilegiat în această călătorie de vis, rezervările pentru locurile pe canapele sunt o opțiune înțeleaptă. Nu ezitați să sunați la numărul destinat rezervărilor – 0751809661.

Îmbrăcați în culorile nopții și ale creativității, cu dresscode-ul evenimentului black and white\ latex\ creative, aveți libertatea să vă exprimați în mod autentic și să vă lăsați sufletul să danseze. Cu intrare prioritară pentru cei cu rezervare, vă așteptăm să vă ocupați locurile înainte de ora 23, pentru a profita la maxim de experiența pe care o oferă Heaven Club.

Înainte de toate, dorim să subliniem că în acest univers, siguranța și respectul pentru legile în vigoare sunt esențiale. Consumul de produse stupefiante este strict interzis și pedepsit conform legii.

Pe 12 august, Heaven Club își deschide porțile pentru prima dată pentru un Opening Night plin de promisiuni și emoții. Haideți să începem această călătorie extraordinară împreună, într-un loc în care muzica, prietenia și bucuria se contopesc într-o experiență de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare