O zi de primăvară pe Dunăre: costurile unei plimbări cu barca

TURISM. Într-o zi minunată, turiștii au avut parte de o escapadă în natură de neuitat. Cu temperaturi ce anunțau venirea căldurii primăverii, barcagii din Galați și-au pregătit ambarcațiunile pentru o plimbare relaxantă pe Dunăre. Atmosfera îmbietoare a adus împreună iubitorii de natură și aventură, dornici să exploreze apele fluviului.

Pe lângă bucuria de a simți aerul curat și de a se bucura de priveliști spectaculoase, turiștii au avut parte și de o mică lecție de istorie. Ghizii locali i-au condus pe aceștia într-o călătorie fascinantă prin trecut, dezvăluindu-le secretele Palatului Navigației, o bijuterie arhitecturală din 1915, și alte repere istorice ale zonei Galați-Brăila.

În plus, excursia a oferit oportunitatea de a descoperi frumusețea naturală a regiunii, inclusiv Insula Cailor, un refugiu al sălbăticiei în inima fluviului. Turiștii au avut privilegiul de a observa exemplarele sălbatice în habitatul lor natural, ceea ce a adăugat o notă de autenticitate experienței lor.

Pentru cei care caută o evadare simplă și plină de farmec, o plimbare pe Dunăre cu barca este alegerea ideală. Tariful accesibil, de 50 de lei pe oră, permite tuturor să se bucure de această experiență de neuitat. Astfel, fiecare oră petrecută pe apele fluviului devine o oază de relaxare și aventură în mijlocul naturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare