Oferta educațională a Facultății de Economie și Drept – UMFST sesiune iulie 2024

UMFST. Adaptarea ofertei educaționale la cerințele pieței muncii, accentul pe metodele noi de învățare oferite de personalul didactic înalt calificat și experiențele unice sunt o parte dintre atuurile pe care viitorii studenți le pot accesa în cadrul Facultății de Economie și Drept, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș.
În cadrul facultății sunt organizate șase programe de studii de licență și nouă programe de studii de masterat, toate specializările fiind acreditate, confirmând astfel calificativul de „încredere ridicată”, dobândit de Universitate în urma evaluărilor externe ARACIS. Paleta de programe acoperă un spectru larg de calificări din domeniile afacerilor, contabilității, finanțelor, administrației publice și științelor juridice, toate adaptate la cerințele și competențele necesare în prezent și viitor.
Oferta educațională a Facultății de Economie și Drept:
– Management (3 ani, Română, IF/ID)
– Economia comerțului, turismului și serviciilor (3 ani, Română)
– Contabilitate și informatică de gestiune (3 ani, Română, IF/ID)
– Finanțe și bănci (3 ani, Română)
– Administrație publică (3 ani, Română)
– Drept (4 ani, Română, IF/ID)
Înscrierile online la admitere vor avea loc în perioada 20 – 24 iulie 2024 prin intermediul platformei: https://admitere.umfst.ro/. Calendarul admiterii și informații privind locurile la buget și cele cu taxă se regăsesc pe site-ul: https://adminfo.umfst.ro/.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare