Oferta specială Kaufland: reduceri și promoții 12-18 iunie 2024

PROMOȚII. În contextul competitiv al pieței de retail din România, lanțurile de magazine se angajează într-o luptă continuă pentru a atrage clienții cu oferte tentante. Kaufland, unul dintre cei mai importanți retaileri germani din țară, nu face excepție și vine în întâmpinarea consumatorilor cu o serie de reduceri și promoții pe care nu le pot rata.

În perioada 12-18 iunie 2024, Kaufland pregătește o nouă campanie promoțională menită să ofere clienților produse de calitate la prețuri avantajoase. Printre produsele incluse în promoție se numără o gamă variată de alimente și produse de uz casnic, fiecare beneficiind de reduceri semnificative.

Astfel, clienții vor avea ocazia să se bucure de reduceri importante la diverse categorii de produse, printre care se numără înghețata KClassic cu aromă de căpșuni, iaurtul grecesc Olympus, mozzarella KClassic, salamurile Caroli, hârtia igienică KClassic și detergentul Ariel capsule.

Cu aceste oferte tentante, Kaufland își propune să își mențină reputația de retailer de încredere, oferind clienților oportunitatea de a face economii semnificative fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea produselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare