OFERTE – Cinci producători din Turcia, China, Cehia și Polonia au licitat pentru livrarea a 32 de autobuze electrice în Târgu Mureş

0
491

AUTOBUZ ELECTRIC. Cinci firme din Turcia, Israel, Polonia, România și China s-au înscris la licitația privind achiziția a 32 de autobuze electrice cu lungime de 12 metri în Târgu Mureș – licitația și finanțarea se desfășoară prin Ministerul Dezvboltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP).

 

Cele cinci firme a căror oferte au fost admise în licitație sunt: Bozankaya Otomotiv (Turcia) – care livrează marca turcă Sileo -, New Kopel Car Import (Israel) – care livrează marca chineză Byd -, firma româno-turcă Anadolu Automobil – care livrează marca cehă Sor -, Solaris Bus & Coach (Polonia) – care livrează marca polonă Solaris – și Xiamen Golden Dragon Bus (China) – care livrează marca chineză Golden Dragon.

 

Pentru lotul 6 Târgu Mureș, licitaţia vizează achiziționarea de 32 autobuze electrice de 12 metri, destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de deal, 10 de staţii de încărcare rapidă și 32 de stații de încărcare lentă. Suma estimată de MDRAP pentru autobuzele destinate transportului public din Târgu Mureș este de 89 de milioane de lei (echivalentul a 18,8 milioane de euro).

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ