Oferte de turism cu plecare de pe aeroportul Brașov

TURISM. Agențiile de turism au început să vândă pachete de vacanță în Heraklion (Grecia) şi Antalya (Turcia), cu plecare de pe aeroportul din Brașov.

Site-ul boardingclass.ro, ne informează că începând cu data de 16 iunie când Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav va deveni operaţional, zborurile ar urma să aibă loc săptămânal.

În ofertele agențiilor de turism au apărut, pentru insula Creta din Grecia includ zboruri charter, operate în fiecare zi de luni, în perioada 16 iunie – 25 septembrie, de compania Aegean Airlines.
Pentru Antalya, zborurile charter cu avioane Airbus A320 sunt programate a pleca în fiecare zi de vineri, după 16 iunie, fiind operate de compania românească Animawings.

Există un alt tur-operator român care a ales aeroportul din Braşov, pentru pachete turistice în Antalya, dar acesta încă nu a dezvăluit însă detalii despre zborurile charter sau companiile aeriene care le vor opera.
Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav a încheiat recent faza de calibrare a echipamentelor, începută pe data de 13 decembrie.

Cu această ocazie, Alexandru Anghel, director Regiei Autonome Aeroportul Braşov a declarat că din 15 iunie 2023, aeroportul va deveni operaţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare