Oferte pentru toate buzunarele pe litoral în minivacanța de Rusalii: cât costă un weekend în Vama Veche

TURISM. Vama Veche se pregătește pentru valul de turiști din minivacanța de Rusalii. Hotelurile și pensiunile oferă pachete speciale pentru a atrage turiștii să rămână în România, în loc să plece spre Bulgaria sau Grecia. Prețurile pentru mâncare variază, fiind accesibile pentru toate buzunarele, deși preparatele de calitate au prețuri comparabile cu cele din stațiunile de lux.

Cu temperaturi de 27 de grade în aer și 22 în apă, Vama Veche își așteaptă turiștii de Rusalii, când oficial se deschide sezonul estival pe tot litoralul. În prezent, plaja este aproape goală, dar hotelierii se așteaptă la 80 de mii de turiști pe întreg litoralul românesc de Rusalii.

Deși prețurile vor crește în weekend, mulți hotelieri din Vama Veche au menținut tarifele de anul trecut pentru a concura cu ofertele din Bulgaria și Grecia. “De Rusalii și după 1 iulie vom funcționa cu 500 de lei pe noapte pentru camera dublă, exact ca anul trecut,” spune Rodica Popescu, administrator.

Dacă la cazare se poate economisi, situația este diferită când vine vorba de mâncare. “Vama nu e o shaormerie, să ne înțelegem. Vama are locații frumoase cu meniuri bine puse la punct și o diversitate extraordinară,” explică Gabriel Toader, chef bucătar.

Chiar și așa, un sejur în Vama Veche rămâne printre variantele mai ieftine de pe litoralul românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare