Off-Road UXO, la Sighișoara 20-23 aprilie

OFF-ROAD. Campionatul Național de Off-Road UXO din acest an a debutat la Sighișoara, unde se desfășoară etapa inaugurală, între 20-23 aprilie.

Joi, 20 aprilie, pe strada Viilor Fără Nume, au avut loc: deschiderea parcului tehnic, verificarea tehnică și înscrierea concurenților.

Vineri și sâmbătă, 21-22 aprilie, începând cu ora 12:00, sunt programate întrecerile de categorie Trophy, iar duminică, 23 aprilie, se va derula concursul de Trial, cel mai spectaculos pentru publicul amator.

Traseele însumează circa 600 de kilometri și sunt stabilite în jurul orașului Sighișoara – pe raza comunelor Albești, Bălăușeri, Daneș, Săcel și Viișoara.

Clasele, la care iau parte cele aproximativ 70 de echipaje așteptate, sunt: Standard A, Standard B, Challenge, Open, Open SSV, Extrem și Trial juniori.

Campionatul Național de Off-Road UXO este alcătuit, în acest an, din șapte etape, următoarea fiind programată la Iași, în perioada 8-11 iunie.
Radio Tg.-Mureș este partener media al evenimentului de la Sighișoara, organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv – FRAS.

 

 

sursa radiomures.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare