OFICIAL – 100 de cadre medicale din județul Mureș, infectate cu noul coronavirus, de la începutul pandemiei

0
332

NOUL CORONAVIRUS. De la începutul pandemiei de coronaviroză, în județul Mureș au fost declarate pozitive la infecția cu SARS-Cov-2 (noul coronavirus) 100 de cadre medicale, a precizat conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mureş, 83 dintre acestea fiind încă supraveghere medicală (toate având o stare de sănătate bună), 16 sunt vindecate și externate, iar un cadru medical (brancardier de la Spitalul Clinic Judeţean Mureş) a decedat.

 

Cele 100 cadre medicale sunt de la următoarele unități sanitare: Spitalului Clinic Judeţean Mureş (47, din care 38 de la ATI), Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş (36, din care 21 de la UPU SMURD), Spitalului Municipal Sighişoara (9), unităţi medicale private din Târgu Mureş (2), cămin de bătrâni (2), medic de familie (1), medic stomatolog (1), medic cu domiciliul în Târgu Mureş și angajat la o unitate medicală din alt județ (1), asistent de farmacie (1).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ