OFICIAL – 31 de cadre medicale din județul Mureș sunt infectate cu COVID-19 și sunt internate în spitalele din Târgu Mureș și Sighișoara

0
721

CORONAVIRUS. 36 cadre medicale din judeţul Mureş au fost declarate infectate cu noul coronavirus (COVID-19), de la începutul pandemiei, a comunicat Direcția de Sănătate Publică Mureș. Din cele 36 de cazuri, 4 au fost videcate și externate, iar un caz s-a soldat cu deces (detalii AICI).

 

Cadrele medicale sunt de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş (16), Spitalului Municipal Sighişoara (9), Spitalul Clinic Judeţean Mureş (7), o unitate medicală privată din Târgu Mureş (un medic), o farmacie privată (un asistent farmacist), un medic de familie și un medic stomatolog.

 

Din cele 31 de cadre medicale confirmate pozitiv COVID-19, 25 sunt internate la Spitalul Clinic Judeţean Mureş – Secţia Clinică Boli Infecţioase și au o stare de sănătate bună, iar 6 (asimptomatice) sunt internate la Spitalul Municipal Sighişoara – Secţia Boli Infecţioase.

 

În urma infectării a 9 cadre medicale de la Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Municipal Sighişoara, personalul secției a fost suplimentat și funcționarea acesteia nu este afectată, a comunicat conducerea Direcției de Sănătate Publică Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ