OFICIAL – Al doilea caz de coronavirus confirmat în județul Mureș

0
6237
Foto: Virgil Simonescu

CORONAVIRUS ÎN MUREȘ. Un bărbat în vârstă de 21 de ani din județul Mureș a fost confirmat pozitiv cu coronavirus (COVID-19). Acesta este cel de-al 51 pacient confirmat pozitiv COVID-19 în România. Bărbatul este șofer de TIR și a călătorit în Italia în perioada 4-6 martie 2020.

 

În cursul zilei de 10 martie a apelat 112 acuzând simpotme care se încadrau în definiția de caz. În urma testelor, astăzi a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. În acest moment, pacientul este internat la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean din Târgu Mureș și urmează să fie transferat la Cluj Napoca pentru tratament.

 

Acesta este cel de-al doilea caz pozitiv de coronavirus în județul Mureș, după cel confirmat în 8 martie 2020, în cazul unei femei în vârstă de 70 de ani din comuna Cristești, limitrofă cu municipiul reședință de județ.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ