OFICIAL – Din cele 111 cadre medicale din județul Mureș infectate cu COVID-19, 110 s-au vindecat, unul a decedat

0
296

MEDICI INFECTAȚI. Conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Mureș a informat joi, 4 iunie 2020, că de la începutul pandemiei de coronavirus şi până astăzi, 111 cadre medicale din județ au fost declarate pozitiv cu COVID-19, iar 110 s-au vindecat şi externat, într-un caz (brancardier la Spitalul Clinic Judeţean Mureş) evoluţia fiind nefavorabilă și soldându-se cu deces (înregistrat în 15 aprilie 2020).

 

Dintre cele 111 cadre medicale, aproape jumătate (53) sunt angajate ale Spitalului Clinic Judeţean Mureş (din care 42 sunt de la ATI). Un număr semnificativ (40) de cadre medicale infectate cu SARS-CoV-2 sunt angajate ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş (din care 23 sunt de la UPU SMURD).

 

Celelalte 18 cadre medicale din județul Mureș infectate și apoi vindecate și externate sunt de la Spitalul Municipal Sighişoara (9), un cămin de bătrâni (2), unităţi medicale private (3), un medic de familie, un medic stomatolog, o farmacie privată (un asistent de farmacie) și un medic din Târgu Mureş angajat al unei unităţi medicale din alt judeţ.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ