OFICIAL – Finanțare de 11 milioane de lei pentru lucrări la Aeroportul Transilvania, inclusă în bugetul de stat pentru 2019

0
382

NEGOCIERE. În bugetul de stat pe 2019, pe ultima sută de metri, a fost introdusă și o finanțare de 11 milioane de lei pentru lucrări la Aeroportul Internațional Transilvania din Vidrasău (jud. Mureș). Solicitarea a fost făcută UDMR și admisă de coaliția politică de la guvernare (PSD&ALDE) în schimbul susținerii de către Uniune a bugetului așa cum a fost acesta conceput.

 

Aeroportul Internațional Transilvania, situat în apropiere de Târgu Mureș, a finalizat ultima investiție importantă, cifrată la 60 de milioane de lei și efectuată exclusiv din bugetul județului (care s-a îndatorat pentru aceasta la o bancă comercială), în iunie 2018: reabilitarea pistei de aterizare-decolare.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ