OFICIAL – Finanțare de 11 milioane de lei pentru lucrări la Aeroportul Transilvania, inclusă în bugetul de stat pentru 2019

0
329

NEGOCIERE. În bugetul de stat pe 2019, pe ultima sută de metri, a fost introdusă și o finanțare de 11 milioane de lei pentru lucrări la Aeroportul Internațional Transilvania din Vidrasău (jud. Mureș). Solicitarea a fost făcută UDMR și admisă de coaliția politică de la guvernare (PSD&ALDE) în schimbul susținerii de către Uniune a bugetului așa cum a fost acesta conceput.

 

Aeroportul Internațional Transilvania, situat în apropiere de Târgu Mureș, a finalizat ultima investiție importantă, cifrată la 60 de milioane de lei și efectuată exclusiv din bugetul județului (care s-a îndatorat pentru aceasta la o bancă comercială), în iunie 2018: reabilitarea pistei de aterizare-decolare.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here