OFICIAL – Fostul prefect de Mureș Valentin Bretfelean, numit consilier de stat la Cancelaria Prim-Ministrului

0
951
Constantin Bretfelean

NUMIRE. Fostul prefect al județului Mureș și șef al Poliției Locale Târgu Mureș, Valentin Constantin Bretfelean (54 de ani), a fost numit astăzi, 23 decembrie 2019, consilier de stat în cadrul cancelariei Prim-Ministrului Ludovic Orban. Decizia a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

 

Bretfelean, fost director SRI (instituție în care a lucrat în perioada 1990-2008), este absolvent al Școlii Militare de Ofițeri Activi a Ministerului de Interne – arma Informații (1990), al Facultății de Poliție din cadrul Academiei “Alexandru Ioan Cuza” din București – specializarea Drept (1993), al studiilor postuniversitare în Științe juridice la Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și master în Istorie al Facultății de Știinte și Litere a Universității “Petru Maior” din Târgu Mureș.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here