OFICIAL – Fostul prefect de Mureș Valentin Bretfelean, numit consilier de stat la Cancelaria Prim-Ministrului

0
1276
Constantin Bretfelean

NUMIRE. Fostul prefect al județului Mureș și șef al Poliției Locale Târgu Mureș, Valentin Constantin Bretfelean (54 de ani), a fost numit astăzi, 23 decembrie 2019, consilier de stat în cadrul cancelariei Prim-Ministrului Ludovic Orban. Decizia a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

 

Bretfelean, fost director SRI (instituție în care a lucrat în perioada 1990-2008), este absolvent al Școlii Militare de Ofițeri Activi a Ministerului de Interne – arma Informații (1990), al Facultății de Poliție din cadrul Academiei “Alexandru Ioan Cuza” din București – specializarea Drept (1993), al studiilor postuniversitare în Științe juridice la Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și master în Istorie al Facultății de Știinte și Litere a Universității “Petru Maior” din Târgu Mureș.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ