OFICIAL – Luni, Delgaz sistează temporar alimentarea cu gaze naturale în 4 localități din județul Mureș și pe o stradă din Târgu Mureș

INFO UTIL. Luni, 19 octombrie 2020, începând cu ora 8.00, Delgaz Grid a anunțat că sistează temporar alimentarea cu gaze naturale în 4 localităţi din județul Mureş și pe o stradă din Târgu Mureș. Localitățile sunt cele 4 sate componente ale comunei Sântana de Mureş (respectiv Sântana de Mureş, Chinari, Curteni și Bărdeşti), iar în Târgu Mureș va fi sistată alimentarea cu gaze naturale pe strada Voinicenilor.

 

Compania a motivat decizia sistării temporare a alimentării cu gaze naturale prin “efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuţie a gazelor naturale”, precizând că reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, începând cu ora 18.00.

 

Delgaz Grid a solicitat consumatorilor din zonele afectate de decizie să închidă toate focurile și după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care consumatorii simt miros specific de gaz, sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare