OFICIAL – Luni, Delgaz sistează temporar alimentarea cu gaze naturale în 4 localități din județul Mureș și pe o stradă din Târgu Mureș

0
756

INFO UTIL. Luni, 19 octombrie 2020, începând cu ora 8.00, Delgaz Grid a anunțat că sistează temporar alimentarea cu gaze naturale în 4 localităţi din județul Mureş și pe o stradă din Târgu Mureș. Localitățile sunt cele 4 sate componente ale comunei Sântana de Mureş (respectiv Sântana de Mureş, Chinari, Curteni și Bărdeşti), iar în Târgu Mureș va fi sistată alimentarea cu gaze naturale pe strada Voinicenilor.

 

Compania a motivat decizia sistării temporare a alimentării cu gaze naturale prin “efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuţie a gazelor naturale”, precizând că reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, începând cu ora 18.00.

 

Delgaz Grid a solicitat consumatorilor din zonele afectate de decizie să închidă toate focurile și după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care consumatorii simt miros specific de gaz, sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ