OFICIAL – PNL și-a decis candidații: senatorul Cristian Chirteş la Consiliul Județean, Theodora Benedek la Primăria Târgu Mureş

0
1109
Cristian Ioan Chirteș, Theodora Benedek

CANDIDAȚI. PNL Mureș și-a decis candidații pentru alegerile locale din acest an, iar astăzi Biroul Permanent Național al PNL i-a validat pe cei pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean și primar al municipiului reședință de județ. În județul Mureș, candidatul PNL pentru Consiliul Județean va fi președintele filialei județene, senatorul Cristian Ioan Chirteș, iar candidatul liberalilor pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, Theodora Benedek.

 

Senatorul Chirteș (48 de ani) este președintele PNL Mureș, licențiat în silvicultură (a fost directorul la Romsilva (2005-2008) și director comercial la Direcţia Silvică Mureş (2012), vicepreședinte al Consiliului Judeţean Mureş (în mandatul 2008-2012), deputat (în mandatul 2012-2016).

 

Prof. dr. Benedek (47 de ani) este profesor de cardiologie, cardiologie intervențională și medicină internă la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș și medic primar cardiologie și interne, șeful Clinicii de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Este consilier local în Consiliul Local Târgu Mureș. Este licențiată în medicină (la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, promoția 1997) și economie (la Universitatea Petru Maior din Tțrgu Mureș, promoția 2007).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ