OFICIAL – Reconversie și la centrele de vaccinare din Reghin și Sărmașu care imunizau cu AstraZeneca: vaccinările se vor face cu ser Pfizer

0
853

CAMPANIA DE VACCINARE. Începând de marți, 11 mai 2021, centrele de vaccinare din municipiul Reghin (de la Casa de Cultură “Eugen Nicoară”) și orașul Sărmașu (de la Sala de Sport), care utilizau pentru imunizare vaccinul produs de Astra Zeneca, vor folosi pentru imunizarea populației vaccinul produs de compania Pfizer. Cele două centre menționate vor continua să asigure efectuarea rapelurilor pentru persoanele vaccinate cu Astra Zeneca, în paralel utilizând vaccinul produs de Pfizer.

 

Până luni, 10 mai 2021, în județul Mureș s-au administrat 152.145 de doze de vaccin, conform datelor Direcției de Sănătate Publică Mureș, citate de Instituția Prefectului Mureș. Din totalul celor 159.690 de doze de vaccin recepționate până acum în județul Mureș, 79,83% au fost produse de compania Pfizer, 12,60% au fost produse de Astra Zeneca, 7,13% de Moderna și 0,44% de Johnson & Johnson. Din cele 152.145 de administrări de vaccinuri au fost înregistrate 36 de reacții adverse comune/minore.

 

Andrada VLAS



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ