ONE UNITED – teren de 60 de milioane de euro în nordul Bucureștiului pentru un proiect rezidențial

0
15

IMOBILIARE. Conducerea companiei imobiliare One United Properties (BVB: ONE) a informat investitorii despre încheierea unui acord de achiziție a unui teren de 36.869 mp în nordul Bucureștiului (pe Bulevardul Poligrafiei) împreună cu 19 clădiri vechi construite pe acesta, care vor fi demolate.
 
Valoarea tranzacției este de aproximativ 60 de milioane de euro, din care 10% vor fi plătite în numerar, iar restul vor fi decontate cu o parte din apartamentele care vor fi construite în viitorul complex.
 
Compania intenționează sa construiască pe acest teren un complex rezidențial numita One Herăstrău City. Noua dezvoltare va avea aproximativ 900 de apartamente organizate în șapte turnuri înalte, cu o suprafață totală construibilă de până la 150.000 mp deasupra solului și 70.000 mp subteran.
 
One Herăstrău City va integra și o zonă comerciala cu numeroase facilitați si servicii pentru comunitate, precum un SPA cu sala de sport, piscina semi olimpica, restaurante, cafenele precum si mici magazine care oferă diverse servicii.
 
Poziționarea One Herăstrău City se afla in imediata apropiere a Parcului Herăstrău.
 
„Tranzacția face parte din strategia One United Properties de a constitui un pipeline solid pentru viitoare dezvoltări sustenabile. Ne propunem ca prin noua dezvoltare One Herăstrău City să continuăm strategia companiei în ceea ce privește regenerarea urbană și să revitalizăm o zonă abandonată. În prezent derulăm o operațiune de majorare a capitalului social, care are ca scop atragerea de capital ce urmează să fie investit cu prioritate în noi dezvoltări, iar One Herăstrău City este una dintre cele zece dezvoltări pe care compania le va finanța cu noul capital”, a declarat Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ