OPERAȚIUNEA SPARANGHELUL – Eurowings operează curse charter de pe Aeroportul Transilvania, pentru transportul muncitorilor sezonieri în Germania

0
179

AEROPORTUL TRANSILVANIA. Conducerea Aeroportului Transilvania a anunțat (cu… “încântare”, expresie datorată cel mai probabil potențialei surse de venit suplimentare/neprogramate) că o subsidiară a grupului german Lufthansa Group, compania aviatică Eurowings, va opera în lunile mai și iunie mai multe curse charter pe Aeroportul Transilvania, pentru transportul muncitorilor sezonieri români în Germania.

 

Prima cursă a fost efectuată joi, 21 mai 2020, iar conducerea aeroportului mureșean a subliniat existența perspectivei “de a colabora (n.red., cu Eurowings) pe termen lung și în privința curselor regulate către destinații de interes a pasagerilor din aria de captare a Aeroportului Transilvania Târgu Mureș”.

 

* Foto: Aeroportul Transilvania

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ