OPERAȚIUNEA SPARANGHELUL – Eurowings operează curse charter de pe Aeroportul Transilvania, pentru transportul muncitorilor sezonieri în Germania

0
142

AEROPORTUL TRANSILVANIA. Conducerea Aeroportului Transilvania a anunțat (cu… “încântare”, expresie datorată cel mai probabil potențialei surse de venit suplimentare/neprogramate) că o subsidiară a grupului german Lufthansa Group, compania aviatică Eurowings, va opera în lunile mai și iunie mai multe curse charter pe Aeroportul Transilvania, pentru transportul muncitorilor sezonieri români în Germania.

 

Prima cursă a fost efectuată joi, 21 mai 2020, iar conducerea aeroportului mureșean a subliniat existența perspectivei “de a colabora (n.red., cu Eurowings) pe termen lung și în privința curselor regulate către destinații de interes a pasagerilor din aria de captare a Aeroportului Transilvania Târgu Mureș”.

 

* Foto: Aeroportul Transilvania

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here