Opțiunea ideală pentru cei care nu au ajuns pe pârtii în weekend

RECREERE. La doar o săptămână după încheierea vacanței de iarnă, pasionații de sporturi de iarnă, atât copii cât și părinți, au ales să păstreze atmosfera magică a sezonului, îndreptându-se către patinoar în acest weekend. Chiar și în Mureș, unde temperaturile au scăzut semnificativ, iubitorii de patinaj au găsit că aceasta este alegerea perfectă.
Patinoarul din Cetatea Târgu Mureș a fost locul ales, atrăgând un număr mare de participanți. Cei mai entuziaști au fost, fără îndoială, copiii, care au savurat nu doar gheața sub picioare, ci și peisajul înzăpezit.

Sportul și distracția s-au intersectat armonios pe patinoar, iar micii patinatori au făcut slalom printre oameni cu zâmbete pe fețe. Numeroși au ales să iasă din confortul caselor lor pentru a înfrunta frigul și pentru a se bucura de mișcare în aer liber.
Cu toată lumea alegând să vină la patinoar, este cu adevărat sezonul potrivit pentru acest tip de activitate. Temperatura este într-adevăr potrivită, iar oamenii aleg să vină să facă sport. Majoritatea participanților sunt copii, însoțiți de părinți“, afirmă Pavel George Flavius, responsabilul patinoarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare