PERFORMANȚĂ – Al doilea aur la Naționale pentru CSM Târgu Mureș: Fángli Henrietta, campioană națională și la 100 metri bras; Nicușan, argint

0
170
Fángli Henrietta
Fángli Henrietta

NATAȚIE. Vineri, 8 noiembrie, în ziua a doua a Campionatelor Naţionale de înot în bazin scurt (25 metri) de la Miercurea Ciuc, sportivii de la CSM Târgu Mureș au cucerit două noi medalii, după aurul (și titlul de campioană națională la 50 metri bras) câștigat în prima zi a Naționalelor de Fángli Henrietta.

 

Fángli Henrietta a recidivat la procedeul bras și a câștigat și titlul de campioană națională la proba de 100 de metri, după aurul câștigat cu o zi în urmă la proba de 50 de metri. De această dată, victoria târgumureșencei a fost mai categorică, la 24 de sutimi față de coupanta locului 2, sportiva de la Steaua Maria Claudia Gâdea.

 

Iată clasamentul și timpii primelor trei sportive din proba de 100 m bras:

  1. Fángli Henrietta (CS Municipal Târgu Mureş) 01:09:75
  2. Maria Claudia Gâdea (CS al Armatei Steaua Bucureşti) 01:09:99
  3. Andreea Ioana Popescu (CS Municipal Arad) 01:11:27

 

A doua medalie a zilei a câștigat-o pentru CSM Târgu Mureș sportivul Daniel Nicușan, la 50 metri bras, clasat pe locul 2 și titlul de vicecampion național. Iată clasamentul și timpii primilor trei:

  1. Andrei Răzvan Grădinaru (Clubul Sportiv Farul Constanţa) 00:27:61
  2. Daniel Alexandru Nicuşan (Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureş) 00:27:96
  3. Andreeaş Dincă (Clubul Sportiv Municipal Piteşti) 00:28:51.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ