Performanțe de top la Gala Sportului Mureșean 2023: am dominat competiția

GALA SPORTURILOR. Sportivii clubului nostru au strălucit în cadrul Galei Sportului Mureșean 2023, ocupând primele locuri în categoriile cele mai importante.

În competiția seniorilor, echipa noastră a dominat, obținând locurile 1, 2, 4, 6 și 7. Luptătorul Bíró Krisztián de la CSM-CSS Târgu Mureș s-a clasat pe primul loc în ierarhia seniorilor la sporturi olimpice, aducându-ne o nouă victorie remarcabilă. În plus față de realizările sale impresionante la nivel internațional, Bíró Krisztián a fost încoronat cu medalia de bronz la Europenele de seniori Under 23 din Bulgaria și s-a clasat pe locul IV la Mondialele Under 23 de la Tirana. Alți sportivi de elită ai clubului nostru au ocupat, de asemenea, poziții de frunte în clasamentul general.

În total, cinci dintre primii zece sportivi ai județului au fost reprezentanți ai CSM Târgu Mureș în competițiile din 2023. Performanțele lor remarcabile demonstrează calitatea și profesionalismul echipei noastre în diverse discipline sportive.

În clasamentul echipelor de seniori, CSM-CSS Târgu Mureș s-a clasat pe locul doi, reflectând succesul nostru constant în competițiile la nivel național și internațional.

La Gala Sportului Mureșean 2023, antrenorul echipei noastre de lupte libere, Fazakas Csaba, a fost recunoscut drept cel mai bun antrenor al anului în categoria seniorilor. Această distincție meritată subliniază angajamentul și contribuția sa la succesul sportivilor noștri.

De asemenea, sportiva Lircă Georgiana a ocupat primul loc la categoria juniori, sporturi olimpice, evidențiind excelența și potențialul nostru în dezvoltarea tinerilor talente sportive.

Această seară specială a fost o ocazie perfectă pentru a celebra realizările remarcabile ale sportivilor noștri și pentru a recunoaște munca lor grea și dedicarea în timpul întregului an. Într-un an marcat de provocări și incertitudini, sportivii noștri au demonstrat încă o dată că sunt printre cei mai buni din țară și că reprezintă cu mândrie spiritul și tradiția sportului mureșean.

La evenimentul organizat de către Direcția Județeană de Sport Mureș, s-au acordat și premii speciale pentru contribuții semnificative la dezvoltarea sportului în regiune. Printre aceștia s-a numărat și coordonatorul secției noastre de lupte libere, prof. Gyarmati Ferenc, un lider respectat și apreciat în comunitatea sportivă pentru experiența sa vastă și dedicarea sa față de succesul sportivilor.

De asemenea, directorul CSM Târgu Mureș, Szászgáspár Barnabás, a fost invitat special la eveniment și a participat la înmânarea distincțiilor, subliniind importanța și contribuția clubului nostru la peisajul sportiv local și național.

În final, această seară a fost o ocazie de bucurie și mândrie pentru întreaga noastră comunitate sportivă. Ne felicităm pe noi înșine pentru realizările noastre și suntem determinați să continuăm să ne străduim pentru excelență în tot ceea ce facem.
HAI CSM TGM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare