Performanțe remarcabile pentru luptătorii BSG Târgu Mureș la Cupa Internațională ‘Pro Team’ din Cahul

PEFORMANȚĂ. Vineri, 9 decembrie, în Republica Moldova, s-a încheiat un eveniment de excepție în lumea luptelor libere U15 – Cupa “Pro Team” din Cahul. Cu participarea a peste 200 de sportivi din țări precum Ucraina, Bulgaria, Grecia, Slovacia, România și 30 de echipe din Republica Moldova, competiția a fost un test veritabil al abilităților și dedicării luptătorilor tineri.

Echipa BSG Târgu Mureș a fost în fruntea reprezentanților României și a strălucit în această competiție de înalt nivel, obținând rezultate remarcabile. Performanțele lor de excepție au fost recunoscute astfel:

– Florea Laurențiu 🥇 – Medalia de aur
– Kurta Sándor 🥈 – Medalia de argint
– Kilyén Előd 🥈 – Medalia de argint
– Barabás Árpád 🥉 – Medalia de bronz
– Covalschi Andrei 🥉 – Medalia de bronz
– Galambodi Sebastian 🥉 – Medalia de bronz

Aceste rezultate impresionante au adus echipei BSG Târgu Mureș un meritat loc pe podium, clasându-se pe locul 3 în clasamentul pe cluburi. Această performanță subliniază nu doar abilitățile individuale ale luptătorilor, ci și coeziunea și pregătirea de echipă de excepție.

Felicitări sincere tuturor membrilor echipei BSG Târgu Mureș pentru efortul lor susținut și pentru modul în care au reprezentat cu cinste țara în această competiție internațională. Spiritul lor de învingători i-a menținut mereu pe podium, iar rezultatele lor strălucitoare sunt o sursă de inspirație pentru viitoarele generații de luptători.

Echipa BSG Târgu Mureș continuă să aducă mândrie și onoare României în arena luptelor libere, iar rezultatele lor strălucitoare sunt o dovadă a devotamentului și pregătirii lor exemplare. Felicitări din inimă și mult succes în provocările viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare