PERMIS PENTRU VIITOR – Înscrieri în programul care finanțează costurile școlilor de șoferi pentru tinerii din medii defavorizate

0
361

PERMIS DE CONDUCERE, FINANȚAT. A început ce-a de-a 7-a ediție a programului Permis pentru viitor, organizat de Fundația Pentru Comunitate prin finanțarea firmei MOL România, prin care 7 tineri mureșeni din medii defavorizate au obținut până acum permis de conducere și alți 3 sunt înscriși la școala de șoferi. Programul oferă sprijin financiar tinerilor din medii defavorizate, pentru care permisul de conducere este o condiție sau constituie un avantaj în obținerea unui loc de muncă, pentru acoperirea costurilor școlii de șoferi.

 

Persoanele eligibile pentru finanțare sunt tinerii din medii defavorizate, cu vârsta între 18 și 25 de ani care doresc să obțină permis de conducere de categorie B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie. Solicitările de finanțare pot fi transmise online sau prin poștă până la data de 21 ianuarie 2022.

 

Pe lângă formularul de înscriere completat sunt necesare cinci documente:

• scrisoare de motivare personală

• anchetă socială

• declarație de susținere și mentorat pe perioada instruirii

• ofertă de preț de la școala de șoferi

• document despre nivelul studiilor absolvite

 

Detalii și formularul de înscriere se găsesc pe https://pentrucomunitate.ro/ro/permis.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ