Perspectiva clonelor în înlocuirea activităților zilnice: analiza experților

IA. O serie de companii dezvoltă clone digitale capabile să îndeplinească diverse sarcini, de la gestionarea rețelelor sociale până la sarcinile considerate plictisitoare, oferindu-ne astfel posibilitatea să ne relaxăm, conform declarațiilor sursei citate.

Obiectivul final este să avem o armată de clone controlate de inteligența artificială, menite să preia toate sarcinile și “treburile plictisitoare ale vieții”. Hour One, de exemplu, utilizează un videoclip cu o persoană pentru a crea o clonă, iar pentru a realiza un avatar complet, înregistrează aceeași persoană din diverse unghiuri într-un studio.

Natalie Monbiot de la o firmă israeliană a declarat: “Acum putem crea mai multe versiuni ale tale, cu care, poate, în viitor te vei putea închiria în diferite moduri”.
În același timp, compania americană Delphi a dezvoltat un program de inteligență artificială care utilizează postările tale pe rețelele sociale și documentele de pe Google Drive pentru a construi o clonă bazată pe text sau voce.

Dara Ladjevardian, fondatoarea firmei, a explicat: “Scopul nostru este să stimulăm unii dintre cei mai inteligenți oameni din lume, sau eventual pe oricine, să se extindă astfel încât mai mulți oameni să își poată accesa cunoștințele într-un mod personalizat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare