PIATRA DE LEMN – Urmează o iarnă grea: Primăria Tîrgu Mureș își face stocuri mari de lemne, nota de plată… 150.000 de euro

0
147

ACHIZIȚIE. Știți bancul cu indienii care, la finalul toamnei, îl întreabă pe bătrânul șef de trib dacă urmează o iarnă grea, iar acesta, din dorința de a-și ține oamenii vigilenți, spune că urmează o iarnă aspră și că trebuie să-și facă mari provizii de lemne? – finalul e că, la un moment dat, având mustrări de conștiință, șeful de trib telefonează la Agenția Meteo pentru a afla cum va fi cu adevărat iarna, iar cei de-acolo îi spun: Iarnă grea, dom’le, indienii își fac provizii serioase de lemn!

 

Bine, atunci, fiindcă asta vă comunicăm, urmează o iarnă grea, pentru că Primăria Tîrgu Mureș o să cumpere lemne în valoare de peste 150.000 de euro. În acest sens s-au semnat trei contracte (știți strategia împărțirii unei mari comenzi pe loturi, pentru a nu fii nevoit să faci licitație, că acolo-s mai multe verificări, probleme, d-astea), evident cu aceeași firmă – Lion Company din Sânmartinu de Câmpie, sereleu administrat de Ionel Anghel introdus și în asocierea de firme norocoase care repară imobilele din patrimoniul Primăriei -, cele trei contracte însumând aproape 700.000 de lei (pentru statisticieni, fix 699.778 de lei).

 

Deci, iarnă grea. “Indienii” își fac provizii mari de lemne.

 

P.S.: Un membru al redacției msnews numit avocatul apărării în această speță susține că motivația ar putea fi plata în natură a subvenției pentru încălzire anunțată de Primărie, pentru că-n municipiul reședință de județ, unde-și are sediul E-On, nimeni n-are gaz, toată lumea se-ncălzește cu lemne. Se pune c-am consemnat și apărarea?

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ