PIATRA DE LEMN – Urmează o iarnă grea: Primăria Tîrgu Mureș își face stocuri mari de lemne, nota de plată… 150.000 de euro

ACHIZIȚIE. Știți bancul cu indienii care, la finalul toamnei, îl întreabă pe bătrânul șef de trib dacă urmează o iarnă grea, iar acesta, din dorința de a-și ține oamenii vigilenți, spune că urmează o iarnă aspră și că trebuie să-și facă mari provizii de lemne? – finalul e că, la un moment dat, având mustrări de conștiință, șeful de trib telefonează la Agenția Meteo pentru a afla cum va fi cu adevărat iarna, iar cei de-acolo îi spun: Iarnă grea, dom’le, indienii își fac provizii serioase de lemn!

 

Bine, atunci, fiindcă asta vă comunicăm, urmează o iarnă grea, pentru că Primăria Tîrgu Mureș o să cumpere lemne în valoare de peste 150.000 de euro. În acest sens s-au semnat trei contracte (știți strategia împărțirii unei mari comenzi pe loturi, pentru a nu fii nevoit să faci licitație, că acolo-s mai multe verificări, probleme, d-astea), evident cu aceeași firmă – Lion Company din Sânmartinu de Câmpie, sereleu administrat de Ionel Anghel introdus și în asocierea de firme norocoase care repară imobilele din patrimoniul Primăriei -, cele trei contracte însumând aproape 700.000 de lei (pentru statisticieni, fix 699.778 de lei).

 

Deci, iarnă grea. “Indienii” își fac provizii mari de lemne.

 

P.S.: Un membru al redacției msnews numit avocatul apărării în această speță susține că motivația ar putea fi plata în natură a subvenției pentru încălzire anunțată de Primărie, pentru că-n municipiul reședință de județ, unde-și are sediul E-On, nimeni n-are gaz, toată lumea se-ncălzește cu lemne. Se pune c-am consemnat și apărarea?

 

Cătălin VISCHI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare