Planuri pentru construirea unui Aeroport Internațional în zona de sud a Bucureștiului

PROIECT. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat cu entuziasm lansarea unui proiect ambițios pentru construirea unui nou aeroport internațional în zona de sud a Bucureștiului, în colaborare cu Consiliul Județean Giurgiu. Acest aeroport este destinat să contribuie la dezvoltarea economică și socială accelerată a regiunii și să îmbunătățească infrastructura de transport aerian din România.

Aeroportul, care urmează să fie internațional, va avea o capacitate impresionantă, fiind proiectat să deservească un număr mai mare de județe, astfel încât să răspundă cererii tot mai mari pentru transportul de pasageri și mărfuri. Planificat să aibă terminale atât pentru pasageri, cât și pentru transportul de mărfuri, acest proiect vizează îmbunătățirea conectivității între sudul Capitalei și alte regiuni ale țării.

Primarul Băluță a subliniat importanța acestui proiect pentru dezvoltarea economică și socială a regiunii de sud a Bucureștiului și pentru crearea de noi locuri de muncă bine plătite. De asemenea, el a menționat că proiectul are potențialul de a transforma sudul Bucureștiului într-un hub de afaceri și că această dezvoltare infrastructurală este esențială pentru a aduce capitala României la un nivel occidental.

Este demn de remarcat faptul că această investiție uriașă va fi deținută în totalitate de statul român și ar putea contribui semnificativ la îmbunătățirea conectivității României la nivel internațional.

Primarul Băluță a subliniat că toate demersurile legale pentru acest proiect vor începe și se vor derula rapid și transparent, reafirmând determinarea de a face acest vis realitate pentru comunitățile locale și pentru întreaga țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare