POPICE – După Cupa României și finala Ligii campioanelor, mureșencele, campioane naționale

0
151
foto: sptfm.ro

TITLU. Sâmbătă, 28 aprilie, la Hunedoara, CS Electromureș Romgaz Tîrgu Mureș a câștigat finala Campionatului Național de Popice pe echipe, după ce s-a impus cu 7-1 (3344 – 3180 la popice doborâte; 16,5 – 7,5 la puncte de set / manşe câştigate) în meciul cu campioanele en-titre Conpet Petrolul Ploiești – echipa antrenată de Orosz István și Seres  József (formată în acest sezon din Méhész Anita, Maria Ciobanu, Alina Hanc Suciu, Gyeresi Anna, Duka Tilda, Victorița Baciu, Alexandrina Bornert, Seres Bernadett, Gal Beatrix Timea și Fekete Reka) este la cel de-al 28 titlu de campioană națională la echipe feminine din istoria clubului.

 

În martie și aprilie, mureșencele au câștigat Cupa României și au disputat finala Ligii Campionilor Europeni, pe care au cedat-o (7-1) în fața gazdelor Turneului Final Four, Victoria 1947 Bamberg (Germania). Următoarea mare competiție la care va participa CS Electromureș Romgaz Tîrgu Mureș este Cupa Mondială, eveniment sportiv organizat lângă Zagreb, în Zaprešić (Croația), în 3-6 octombrie.

 

În proba pe echipe masculin, echipa CS Electromureș Romgaz Tîrgu Mureș s-a clasat pe locul IV, fiind devansată de CFR Olimpia ABC Iași, CFR Cluj-Napoca și Inter Petrila.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ