POST – Cine se pregătește pentru funcția de prefect de Mureș

0
791
Mircea Dușa și Kozma Mónika

FINALA. Deputatul Marius Paşcan, președinte executiv al PMP, a dezvăluit că, în acest moment, “finala” pentru postul de prefect de Mureș se „joacă” între Mircea Dușa, fostul ministru al MapN și MAI (susținut de PSD), și Kozma Mónika (37 de ani), soția primarului din comuna Glodeni, Kozma Barna, fostă șefă de cabinet a președintelui CJ Mureș (până luna trecută) și a președintelui ANSVSA (în 2016).

 

Mircea Duşa este secretar de stat pentru politică de apărare, planificare şi relaţii internaţionale, iar Kozma Mónika a anunțat, la părăsirea funcției de șef de cabinet a președintelui Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, că se întoarce în postul de președinte al Fundaţiei “Pro Economica Alapítvány”.

 

Postul de prefect al județului Mureș a fost vacantat în urmă cu aproximativ cinci luni (în 24 aprilie), după demiterea (formularea oficială este “încetarea exercitării funcției”) lui Lucian Goga. De atunci, atribuţiile prefectului au fost preluate, cu caracter temporar de subprefectul Nagy Zsigmond (UDMR). PSD și PMP au făcut numeroase declarații publice în care cereau primului-ministru numirea unui prefect în județ.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ