POZIȚIE DE FORȚĂ – PNL Târgu Mureș avertizează că este nelegală prezența consilierilor excluși din partid la ședința Consiliului Local

REACȚIE. PNL Târgu Mureș a anunțat public că la ședința ordinară a Consiliului Local Târgu Mureș de joi, 28 februarie, organizația politică va fi reprezentată de un singur consilier local, respectiv Theodora Benedek, după excluderea din partid a foștilor consilieri locali Radu Liviu Todoran, Călin Moldovan, Dumitru Matei, Vasile Miculi şi Pavel Dumitru.

 

“Orice poziție exprimată verbal sau prin vot în ședința de mâine a Consiliului Local, de către orice alți consilieri locali, nu reprezintă punctul de vedere a PNL! Deși am sesizat Instituția Prefectului județul Mureș, în vederea emiterii Ordinului de încetare a mandatelor de consilieri locali și vacantarea locurilor din Consiliul Local, domnul Mircea Dușa nu a emis, până la această oră, acest Ordin de Prefect.

 

În cazul în care Ordinul Prefectului nu va fi emis până la ora începerii ședinței de Consiliu Local Municipal, atât participarea acestor foști consilieri la ședința Consiliului Local Municipal, cât și eventualul vot al acestora în cadrul ședinței sunt nelegale.

 

Atragem, de asemenea, atenția președintelui de ședință și Secretarului Municipiului Târgu Mureș, că primirea în sala de ședințe, în calitate de consilieri, a celor cinci persoane, luarea în calculul cvorumului de ședință a acestora și înregistrarea votului lor reprezintă o situație cu posibile implicații penale, de care PNL va ține cont”, a precizat președintele PNL Târgu Mureș, Ervin Molnar.

 

Vali STOICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare