POZITIV LA TESTARE – Al doilea angajat al Penitenciarului Târgu Mureș a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus

0
375

CORONAVIRUS. Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a informat oficial duminică, 12 iulie 2020, că un angajat al Penitenciarului Târgu Mureş a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

 

ANP a mai precizat că angajatul respectiv “a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie” și că a fost ultima dată la penitenciarul din Târgu Mureș în 24 iunie. Conducerea Penitenciarului Târgu Mureș va aplica recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Mureş şi măsurile interne de prevenţie.

 

Acesta este cel de-al doilea angajat al Penitenciarului Târgu Mureş confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2 (noul coronavirus), după cazul de la începutul lunii mai, în care a fost confirmat pozitiv un poliţist de penitenciare în urma unei testări dispuse de Direcţia de Sănătate Publică Mureş. În acest moment, în Penitenciarul Târgu Mureș sunt 272 de persoane private de libertate.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ