Prada și Diesel, produse la Buzău de un afacerist Italian

FASHION. Societatea Ring Textile înființată în Buzău în anul 1999, ca firmă profilată pe fabricarea de îmbrăcăminte în sistem lohn, administrată de italianul Angelor Serafin, urma să producă în halele din spatele Fabricii de Bere, pantaloni, jachete şi fuste din bumbac, tip blugi, de diferite dimensiuni şi culori.

A trecut mai bine de un deceniu iar firma italianului Angelo Serafin a mers din ce în ce mai bine. A prins contracte de-a lungul existenţei fabricii cu renumitele firme internaţionale: United Color of Benetton, Calvin Klein, Brama Sportswear, Quartermaster (Indian Rose), Grant, Diesel, Indas (la Martina), Mason, Hugo Boss şi, mai nou, Prada.

Angelo Serafin are 54 de ani şi deja se declară un iubitor de pământ românesc iar în prezent locuieşte la Buzău. A renunţat în ţara sa natală la un loc de muncă foarte bun: a lucrat timp de 13 ani ca director de producţie în firma Replay, iar apoi alţi doi ani la Calvin Klein. A plecat să caute pentru companie o piaţă de producţie mai ieftină și așa a ajuns în România prima dată în 1991 iar peste alţi opt ani s-a hotărât să revină definitiv. Are peste 500 de angajaţi la firma din Buzău, toţi foarte pricepuţi în meseria lor. Face blugi pentru firme importante din toată lumea sau personalizează jeanşii, aplicându-le diverse capse sau decolorându-i.

Oamenii sunt extrem de bine pregătiţi, ceea ce m-a şi determinat să îmi dezvolt afacerea aici şi să rămân, cu familie cu tot“, a declarat Angelo Serafin.
El locuieşte în Buzău împreună cu soţia şi fiul său, în vârstă de 19 ani, şi deja consideră că aici este casa lor, chiar dacă au suflet italian. Nu şi-a vândut casa din Italia pentru că ”de acel loc se leagă multe amintiri”, însă spune că Buzăul este acum casa sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare