Precizări cu privire la situația actuală a salubrizării orașului

ADMINISTRAȚIE. Primăria Târgu-Mureș ne anunță că începând de AZI, 7 noiembrie, colectarea selectivă a deșeurilor la nivelul orașului este efectuată de Compania de Salubritate Brantner Veres S.A pe baza unui contract încheiat cu Consiliul Județean și ADI ECOLET.
Cei care locuiesc la case au avut prilejul, începând din ianuarie, să cunoască avantajele noului sistem de colectare.
Pe baza contractului, toate informațiile cu privire la modul în care se va desfășura colectarea selectivă, numărul containerelor, distribuirea lor și centrele de colectare, trebuie furnizate și publicate de către responsabilul derulării acestui contract, ADI ECOLECT.

Programul poate fi consultat accesând linkul.

Curățenia stradală, efectuată tot de firma Brantner rămâne în sarcina Primăriei. Inspectorii continuă să facă verificări si să întocmească rapoarte acolo unde se constată neridicarea gunoiului.
Dacă situația persistă și problemele existente pe această zonă nu se remediază, vor fi propuse sancționări care pot ajunge ulterior până la rezilierea contractului.

Pentru deșeurile voluminoase, inerte si vegetale vor fi amenajate locuri speciale, care vor fi comunicate din timp populației.
Locuitorii Târgu Mureșului sunt rugați să depună deșeurile numai la punctele de colectare și în mod regulat.
Știm ca transformările întotdeauna au și efecte neplăcute, însă acestea sunt temporare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare