Premieră: Ediţia limitată Mercedes‑Maybach S-Class Haute Voiture S680 (foto-video)

AUTO. Mercedes-Maybach a prezentat noul model S 680– ediție limitată S-Class Haute Voiture, în cadrul unui eveniment din Dubai – prezentarea de modă organizată de designerul de couture local Atelier Zuhra, pe 12 decembrie 2022.

Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture – S 680, este o piesă de colecție în ediție limitată a sedanului opulent care celebrează moda de ultimă generație. Brandul va produce doar 150 dintre ele, iar vânzările încep la începutul anului 2023.

Haute Voiture are un exterior cu o schemă de culori în două tonuri care pune vopsea metalizată albastru nautic pe partea superioară a caroseriei și pe roți. Partea inferioară a exteriorului este din aur roz. Conceptul original din mai 2022 a avut același aspect.

Aceeași schemă de culori apare în interiorul acestui Maybach. Nuanța de albastru închis se află pe panourile superioare ale ușilor, pe tabloul de bord și pe volan. Decorații de culoare auriu roz sunt în tot interiorul. În plus, tapițeria din piele este Crystal White.

Pentru o textură vizuală suplimentară, țesătura bouclé acoperă porțiuni din panourile ușilor, porțiunea interioară a pernelor pentru tetiera scaunului și alte secțiuni ale scaunelor. Covorașele sunt din in și mohair cu blană. Consola centrală poartă o insignă care arată numărul de producție al celor 150 de unități. Mașina vine și cu fluturi de șampanie de culoare auriu roz.

Sistemul de infotainment MBUX capătă un aspect unic pentru Haute Voiture. În meniul de selecție a profilului, există grafice cu flori de magnolie și particule strălucitoare.

Fiecare mașină vine cu accesorii speciale pentru cumpărător. O cutie cadou realizată manual conține numărul ecusonului vehiculului, un model la scară al lui Maybach și un breloc. O husă pentru mașină cu logo-ul mărcii și insigna Haute Voiture este, de asemenea, parte din pachet.

Alături de Haute Voiture, Mercedes lansează o colecție de genți de mână. Ei folosesc aceleași materiale care se află în interiorul acestui Maybach special.

Un Maybach S 680 4MATIC standard se vinde cu 229.000 USD în SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare