Premierea excelenței: elevi cu media 10 la Evaluarea Națională, sesiunea 2023, în Județul Mureș

PREMIERE. Pe 28 septembrie 2023, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, s-a desfășurat un eveniment deosebit de festiv – premierea elevilor care au obținut nota maximă, 10, la Evaluarea Națională din sesiunea 2023. Acești tineri remarcabili au fost recompensați pentru efortul intelectual și angajamentul lor în obținerea rezultatelor excepționale conform prevederilor legale.

În concordanță cu Hotărârea Guvernului nr. 767 din 24 august 2023 și Ordinul Ministerului Educației nr. 6064/31 august 2023, au fost acordate stimulente financiare în valoare de 2000 de lei absolvenților clasei a VIII-a care au obținut nota maximă, 10, la Evaluarea Națională. Această inițiativă încurajează și recunoaște excelența academică și efortul susținut în parcursul educațional al elevilor.

Evenimentul de premiere a avut un caracter solemn și a adus în prim-plan cinci elevi remarcabili care au fost recompensați pentru performanțele lor excepționale. Aceștia sunt:

1. Butilcă Lioara Adina – Absolventă a Școlii Gimnaziale “Tudor Vladimirescu” din Târgu-Mureș.
2. Codarcea Sara Camelia – Absolventă a Colegiului Național “Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu-Mureș.
3. Demian Luca Adrian – Absolvent al Școlii Gimnaziale “Mihai Viteazul” din Târgu-Mureș.
4. Dobozimaria – Absolventă a Școlii Gimnaziale “Tudor Vladimirescu” din Târgu-Mureș.
5. Stoicamihai – Absolvent al Școlii Gimnaziale “Europa” din Târgu-Mureș.

Acești tineri au demonstrat un angajament extraordinar față de învățătură și au obținut rezultate de excepție la Evaluarea Națională, ceea ce îi recomandă drept modele pentru ceilalți elevi și drept mândrie a comunității lor școlare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare