Prezența României la Rugby Europe Trophy 7s 2024

SPORT. România se pregătește pentru participarea la Women’s 7s Rugby Europe Trophy 2024 și la Men’s 7s Rugby Europe Trophy 2024, competiții programate între 14-16 iunie, la Zagreb, Croația.

Women’s 7s Rugby Europe Trophy 2024 este programat să aibă două etape, prima fiind organizată între 14-16 iunie, la Zagreb, urmată de a doua etapă la Budapesta, între 12-14 iulie.

Lotul feminin, alcătuit din 22 de jucătoare, se pregătește intens la Complexul Sportiv Național „Elisabeta Lipă” de la Snagov. Stagiul de pregătire va dura până pe 13 iunie, când cele 12 sportive selectate vor pleca în Croația pentru a reprezenta România.

La Women’s Trophy – Zagreb, echipa feminină a României va evolua în Grupa B, alături de Elveția, Ungaria și Danemarca.

În aceeași perioadă și tot la Complexul Sportiv Național „Elisabeta Lipă” de la Snagov, are loc și cantonamentul lotului masculin de seniori de rugby în 7 al României, pregătindu-se pentru prima etapă a „Men’s 7s Rugby Europe Trophy 2024”.

La etapa de la Zagreb, cele 12 echipe participante vor fi împărțite în trei grupe. România va face parte din Grupa A, alături de Elveția, Luxemburg și Monaco. Grupa B va include Ungaria, Polonia, Turcia și Cehia, în timp ce Grupa C va avea în componență Letonia, Republica Moldova, Israel și Suedia.

Le dorim mult succes echipei noastre! Hai România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare