Prima întâlnire cu târgumureșenii pe tema construcției unui nou pod peste râul Mureș

INFORMARE DE RESĂ. Mureșenii din cartierul Unirii vor un nou pod peste râul Mureș!
Aceasta este concluzia primei întâlniri pe tema construirii unui nou pod peste râul Mureș, care va lega cartierul Unirii de cartierul Aleea Carpați.

Oamenii prezenți la întâlnirea organizată de consilierii inițiatori ai proiectului de hotărâre pentru construirea noului pod au atras atenția asupra urgenței aplicării unei soluții la blocajele zilnice de pe podul existent și au afirmat că nu înțeleg motivația pentru care proiectul a căzut la vot în Consiliul Local Târgu Mureș.

Consilierii locali din Consiliului Local Târgu Mureș inițiatori ai Proiectului de Hotărâre pentru construcția noului pod peste râul Mureș organizează întâlniri cu locuitorii din cartierul Unirii și zonele adiacente pe tema construcției unui nou pod peste râul Mureș. Următoarea întâlnire va avea loc joi (3 noiembrie), ora 17:00, la Terenul de Sport al Gimnaziului “A.I. Cuza”.

Noul pod peste râul Mureș face legătura între strada Mureșului și strada Zăgazului, iar noua investiție va reorganiza traficul pe străzile din zona Aleea Carpați și 7 Noiembrie, prin înființarea de sensuri unice care vor crește fluența și siguranța traficului rutier, urmând ca timpii de deplasare să se îmbunătățească semnificativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare